چگونه حساب خود را ببندیم چگونه صفحه اینستا را قفل کنیم


چگونه حساب خود را ببندیم ? اعتماد کردن یا خصوصی کردن صفحه اینستاگرام راهی است که می توانید از آن برای افزایش امنیت صفحه خود استفاده کنید، علاوه بر آن فالوورهای خود را انتخاب کنید و محیط صفحه خود را خصوصی کنید.

همچنین اگر به دنبال این هستید، پست ها و استوری های شما برای کسی ارسال نمی شود، می توانید صفحه خود را قفل کنید.

خصوصی سازی صفحه اینستاگرام شما آسان است، شما می توانید صفحه خود را در مدت زمان بسیار کوتاهی ببندید.

هدف اینستاگرام از قرار دادن این قابلیت، حفاظت از حریم خصوصی کاربران است.

به یاد داشته باشید که وقتی صفحه خود را باز می کنید، به طور پیش فرض تنظیمات اینستاگرام به گونه ای است که صفحه شما در حالت عمومی قرار دارد و برای خصوصی کردن صفحه خود باید از این روش استفاده کنید.

خصوصی کردن اینستاگرام به چه معناست؟

کلمه private به معنای خصوصی است و وقتی می گوییم یک صفحه اینستاگرام خصوصی است به این معنی است که در حالت خصوصی است و فقط افرادی که صاحب آن صفحه هستند می توانند پست ها و استوری های آن صفحه را ببینند. آنها

در صفحاتی که حالت خصوصی دارند، حریم شخصی کاملا رعایت می شود، به عنوان مثال، نمی توانید یک پست یا استوری را کپی کنید یا برای افراد دیگر ارسال کنید.


بیشتر بخوانید: چرا باید به صفحه اینستاگرام خود اعتماد کنید؟


همچنین، در مورد هشتگ، همچنان نمی‌توانید پست‌ها را در جستجوها ببینید، یا اگر موقعیت مکانی را قرار دهید، سایر حساب‌هایی که دنبال نمی‌شوند، نمی‌توانید پست خود را در بین مکان‌های دیگر ببینید. در نتیجه، هنگامی که صفحه شما خصوصی یا خصوصی می شود، هیچ کس به جز افرادی که شما به عنوان فالوور پذیرفته اید، نمی تواند محتوایی که پست می کنید را ببیند.

چگونه حساب خود را ببندیم؟

۱- پس از باز کردن اپلیکیشن اینستاگرام، وارد حساب کاربری خود شوید و سپس به پروفایل یا اکانتی که می‌خواهید خصوصی کنید بروید. در تصویر می توانید بگویید کدام قسمت گفته شده است.

2- به منوی سمت راست رفته سپس روی علامت سه خطی کلیک کرده و در نهایت setting را انتخاب کنید.

3- سپس در این مرحله گزینه privacy را انتخاب می کنیم.

4- در این قسمت (Account Privacy) می توانید اکانت شخصی را فعال کنید. اگر رنگ آن آبی است یعنی قبلا این گزینه را فعال کرده اید.

5- بعد از این مرحله پیغامی دریافت می کنید که با خصوصی کردن صفحه خود فقط افرادی که مورد تایید شما هستند می توانند عکس ها، فیلم ها و مطالبی که ارسال می کنید را ببینند و این تغییرات بر فالوورها تاثیر می گذارد. این بر مواردی که قبلاً دارید تأثیر نمی گذارد.

نکاتی برای صفحه شخصی اینستاگرام

1- بعد از اینکه اینستاگرام خود را روی حالت خصوصی قرار دادید، فقط افرادی که شما را فالو می کنند می توانند پست ها و استوری های شما را ببینند، یعنی می خواهند و شما آنها را می پذیرید، در غیر این صورت هیچکس نمی تواند محتوای منتشر شده را ببیند.

2- وقتی صفحه خود را روی حالت خصوصی قرار دهید، افرادی که انتخاب می کنید می توانند محتوای شما را ببینند.

3- اگر صفحه اینستاگرام شما به شبکه های اجتماعی دیگر متصل است، باید تنظیماتی را برای آنها نیز اعمال کنید تا صفحات دیگر خصوصی باشند.

4- وقتی صفحه خود را خصوصی می کنید، فالوورهای قبلی که دارید همچنان در صفحه شما هستند و می توانند محتوای قبلی و همچنین محتوایی که بعدا ارسال می کنید را مشاهده کنند.


بیشتر بخوانید: چگونه در اینستاگرام اکسپلورر دیده شویم؟


5- یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد این است که حساب های تجاری امکان خصوصی بودن را ندارند. برای خصوصی کردن حساب تجاری، ابتدا باید آن را از حالت تجاری و سپس به حالت خصوصی تغییر دهید.

آیا می توانید بدون دنبال کردن پست ها و استوری ها را در یک صفحه شخصی ببینید؟

در حال حاضر وب سایت هایی وجود دارند که به شما امکان می دهند بدون دنبال کردن پست ها و استوری های صفحات قفل شده را مشاهده کنید و حتی می توانید آنها را دانلود کنید. اما از آنجایی که این نقض حریم خصوصی است، معمولا سایت هایی که این گزینه را در اختیار شما قرار می دهند از شما می خواهند که اطلاعاتی مانند رمز عبور ایمیل یا حساب اینستاگرام خود را دریافت کنید که امنیت شما را به خطر می اندازد. به همین دلیل استفاده از این سایت ها توصیه نمی شود.

پاورقی: خصوصی، چگونه یک صفحه شخصی باز کنیم، چگونه صفحه اینستا را قفل کنیم، چگونه حساب خود را ببندیم

دیدگاهتان را بنویسید